FLINK – passion with creativity

FLINK er et bittelite byrå som løser små og store oppdrag innen kommunikasjon, design og event. For FLINK er det viktig å bli kjent med deg som kunde og skape skreddersydde løsninger som fungerer og engasjerer.

Stil, helhet og kreativitet er en selvfølge.

FLINK drives av Art Director Miriam Wallenius. Miriam jobber både alene freelance eller teamer opp med andre freelancere og små byråer etter behov. På denne måten kan FLINK tilby kostnadseffektive løsninger, fleksibilitet og tettere samarbeid med deg som kunde.

FLINKDesign

Det skal alltid være god kvalitet på det FLINK leverer, og du som kunde skal føle at du blir hørt og forstått.

FLINK sitter til daglig i et kreativt miljø på Tjuvholmen. Her sitter både byrået Fieldwork og andre freelancere innenfor ulike kreative næringer.

FLINKkommunikasjon
FLINK Design
FLINK Event
Miriam Wallenius

MIRIAM WALLENIUS

Miriam er utdannet fra Westerdals Oslo Act og Norges Kreative Fagskole i Oslo. Hun har bachelor i “Reklame og merkekommunikasjon” og “Experience & Event Design”. I tillegg har hun også et år med Integrated Promotional Media fra England.


Hun startet FLINK i 2012, men det var ikke før i november 2015 at FLINK ble en fulltidsjobb. Tidligere har hun vært Intern hos McCann Oslo og Art Director hos Superblaise.


Miriam har alltid vært en gladjente med mange baller i lufta og gjerne to steg utenfor sin egen komfortsone. Hun liker å prøve nye ting, er nysgjerrig og har høye mål og forventninger til seg selv og FLINK.

FLINK brenner for å jobbe med prosjekter som løser viktige samfunnsproblemer. Verdiskapning via kommunikasjon er noe FLINK syns er viktig og spennende å jobbe med. CSR (Corporate Social Responsibility) vil være en viktig del av merkevarekommunikasjon i tiden fremover. Vi må tenke innovasjon også innen kommunikasjon. Fremtidens forbrukere vil kreve og forvente mer av en merkevare enn det vi er vant til. Trenger du noen kreative innspill på hvordan du kan løfte din bedrifts verdier? Bli med å tenke nytt, annerledes og fremover.